Klubová výstava jezevčíků ,Světová výstava jezevčíků

18.06.2011 00:00

Ve dnech 18.6. – 19.6. 2011 jsme v Letňanech absolvovali dvě nádherné výstavy.


První den se konala - Klubová výstava jezevčíků - odkud si Benjie Ilpark ,ze 7 psů, odnesl hodnocení Výborná s krásným hodnocením : 9 kg ,šestiletý pes, úplný nůžkový chrup, pravidelná hlava, dlouhá šíje,pravidelná linie dolní i horní, končetiny pravidelné, velmi pěkná srst. Posuzovala nás paní rozhodčí Grazyna Olander (PL).
Odpoledne se Benjie ještě zúčastnil soutěže Dítě a pes , kde se předvedl se 4letou handlerkou.

Druhý den se v Letňanech konala –
Světová výstava jezevčíků - odtud si Benjie Ilpark , ze 7 psů, odnesl hodnocení Výborná s posudkem za který se opravdu nemusí stydět :
9kg, oko tmavé, chrup úplný nůžkový, velký červený pes, výborné osrstění, samčí hlava, přátelská povaha, dobrý pohyb v kruhu, správné zaúhlení, v postoji bez chyb. Posuzoval nás pan rozhodčí A.Tornau(D), o kterém bylo řečeno, že je to nejlepší rozhodčí na jezevčíky a je čest pro toho pejska, kterého hodnotil.

Z dnů jsme si odnesli zážitky, na které nezapomeneme. Seznámili jsme se zde s novými a příjemnými lidmi . Také jsme poznali, jaká může být bezvadná atmosféra okolo kruhů, kde i ostatní jezevčíkáři povzbuzovali své případné konkurenty.